Ekohudvård på nätet

Utvecklingen för ekohudvård har jag nog aldrig sett maken till. Speciellt det senaste åren har det fullkomligt exploderat med nya varumärken för ekohudvård och idag gäller det snarare att kunna sovra bland alla hudvårdsprodukter, än att hitta något överhuvudtaget. Roligt är att det kommit så många nya svenska märken som satsar på ekohudvård och naturlig hudvård. Vidare är jag ganska säker på att det här bara är början. I USA och England är ekohudvård numera grymt stort, och det finns förstås en anledning till detta. Ekohudvård är f-king bra. Det är det ena. Och med mitt pubertala ”f-king bra” menar jag helt enkelt att ekohudvård är överlägset vanlig, industrialiserad, massproducerad hudvård på alla sätt. Det ger bättre resultat, är mer skonsamt för din hud och kropp, och inte minst är det hudvård som inte glömmer miljön.

Själv använder jag ekohudvård av alla dessa skäl, men främst legitimerar jag mitt rabiata tjat om ekohudvård med att det helt enkelt gör min hud vackrare, snyggare, bättre.  Och sämre skäl kan jag tänka mig, eller hur?

Ekohudvård på nätet – tips på butiker

Idag är det superenkelt att hitta ekologisk hudvård och naturlig hudvård på nätet. Själv handlar jag mest på Bodystore och Eleven. Där finns det mesta till bra priser, snabba frakter och schyssta kundvillkor. Sen är det också  intressant att surfa efter smalare och mindre butiker. Det har dykt upp en hel del såna verksamheter i Sverige det senaste åren och jag ser det som min plikt att testa och stödja även mindre aktörer som vågar satsa på naturlig hudvård och ekohudvård. Eller plikt förresten: det där är nog en sanning med modifikation. Jag tycker givetvis att det är jättekul att prova nya hudvårdsprodukter. Och man ger aldrig upp drömmen om att hitta den perfekta hudvårdsprodukten.  Att är sprungen ur ekohudvård eller i alla fall en produkt för naturlig hudvård är jag helt säkert på. Frågan är bara vem som kommer att skapa den. Och när. Jag  håller er underättade.

Lämna en kommentar